Nuxe Bio Beauté Lipbalm

Van de Bio Beauté lijn van Nuxe probeerde ik eerder al een oog- & dagcrème waar ik erg tevreden van ben. Ik was dan ook heel benieuwd naar de lipbalm van dit merk.

De lipbalm met abrikozenboter herstelt, hydrateert en voedt droge of gesprongen lippen. Hij heeft een subtiel parfum (peer en pruim) en maakt mijn lippen erg zacht en geeft ze een mooie glans.

Een tube vind ik persoonlijk wel een fijne verpakking voor een lipbalm. Het is praktisch en hygiënisch en van de handige applicator wordt ik ook erg blij ! :)

Alle ingrediënten van deze lipbalm zijn van 100% natuurlijke oorsprong.

Ingrediënten:

Wat mij betreft een erg fijne lipbalm ! Hij heeft een lekker fruitig parfum en verzorgt mijn droge lippen erg goed. Aanrader !

Verkrijgbaar bij oa IU & apothekers.

15 ml – € 9,20

Wat is jouw favoriete lipbalm ?

Het achterlaten van comments is nog steeds niet 100% ok. Mocht het niet lukken, vul dan een ander emailadres in (dit mag fictief zijn) en dan lukt het prima ! Je naam en url kan je wel gewoon ingeven. Hopelijk wordt het probleem snel opgelost.

xoxo

9 reacties op “Nuxe Bio Beauté Lipbalm

  1. Nee ik vond deze niet zo leuk om te gebruiken. Als je hem net op hebt voelt hij wel lekker aan maar dan droogt hij iets later zo uit.
    Heb hem weggegeven..

  2. Dit klinkt goed! Ik ben best een beetje verslaafd aan lipbalms. Als ik het eens vergeet word ik er helemaal een beetje zenuwachtig van en ga heel veel aan m’n lippen likken, waardoor ze alleen maar droger worden. :P
    Ik gebruik momenteel meestal het roze vaseline blikje. Lekker goedkoop :)

    • Haha, ik ken het fenomeen. Ik wordt echt gek als ik weg ben zonder lippenbalsem. En dan begin ik inderdaad te likken en wordt het enkel erger. Ik gebruik nu de lippenbalsem van l’Occitane, maar wanneer die op is, wil ik deze wel eens proberen. Altijd fijn wanneer een lippenbalsem ook een glans geeft, dat ziet er ineens veel mooier uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge